Recenzije

7,8
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
7,2
Udobnost
7,4
Lokacija objekta
8,9
Sadržaji
7,1
Osoblje
8,4
Omjer cijene i kvalitete
7,8

Recenzije

    Lora
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. listopada 2017.

    Sve je bilo savršeno! Pogotovo nas je oduševila odlična hrana u konobi Liburna i najbolji domaćini

    Sve je bilo savršeno!Pogotovo moramo pohvaliti našu domaćicu koja nas nije prestajala iznenađivati specijalitetima iz najbolje konobe u mjestu i konobara koji zna što treba probati 😊 Dakle što god smo probali iz konobe Liburna bilo je predobro!U Vilu Lisicu se sigurno ponovno vraćamo.prekrasna lokacija,mjesto za uživanje!
    IRENA
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. kolovoza 2017.

    Super!!!!!!!!!!

    Prilaz parkiralištu objekta
    Pogled na more,blizina plaže.
    Dijana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    25. kolovoza 2017.
    S obzirom na veličinu apartmana i da nas je puno i da je potrebno djeci stalno spremati obroke bilo bi dobro malo bolje opremiti kuhinju sa posudem i ledenicom.
    Lijep, udoban i veliki apartman sa savršenom terasom i super pogledom na more. Apartman je bio savršen jer ljetujemo s prijateljima i djecom pa nam je potreban bas takav apartman blizu mora. Našli smo idealno mjesto za ljetovanje.
    Goran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    12. kolovoza 2017.

    Odlicno

    Dorucak
    Igor
    ie

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    10. kolovoza 2017.
    Dorucak je mogao biti bolji tj na bazi odabira ili samoposluzivanja
    Apartman opcenito odlican i blizina mora i plaze
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    1. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    26. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Jadra
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    24. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ivana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    6. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Kristina
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    25. lipnja 2017.

    Divno provedena tri dana s prekrasnim pogledom

    Blizina plaze, uredan apartman lijep pogled s balkona
    Tinka
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    19. lipnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Sabina
    se

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    16. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marian Diana
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    7. rujna 2017.
    I would have liked to have warm water in the shower
    excellent location, quiet, relaxing
    Mislav Žabčić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    4. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Bas_88
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    1. rujna 2017.

    Only spent two nights but would have no problem staying much longer. Great place!

    It wasn't immediately clear where we could pick up the key to the apartment but a quick search on the phone solved it.
    Comfortable, spacious air-conditioned room with a great balcony and view. Breakfast is served at Konoba Liburna, a restaurant on a 10 minute walk away. It's relatively simple but tasty. Owner even offered to pack our breakfast for on the way when we departed. I recommend the same restaurant for dinner as the food is great then as well!
    MIRELA
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    16. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marcin
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    4,2
    10. kolovoza 2017.

    Poorly managed apartment, horrible breakfast

    Poorly managed property. Everything is worn out, horrible towels, equipment for kids are in so bad conditions that I assume that it's even dangerous for kids. Air conditioning was the only equipment that worked fine. The apartment is dirty, we have even ordered cleaning and guess what - bed sheets and towels were replaced but the floor wasn't even wiped... Apartment owner also owns the restaurant where breakfast is served. Again location is perfect but It's also poorly managed - just have a look how disgusting toilets are... Breakfast was the worst possible. You basically get fried bread(!) pate, jam and poor coffee. My kids didn't want to eat is obviously so they only got hot chockolate... and got ended up with serious belly problems because of unfresh milk! Finally - I asked 3 times of the invoice and haven't received it. We enjoyed holidays in Croatia anyway, as nature, weather, and restaurants were great, but I would rather sleep in a tent than in this apartment.
    Spectacular view from balcony - the sea is just a few meters from the building. Air conditioning really worked what is useful in Croatia.
    Adam
    pl

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    8. kolovoza 2017.
    Sanja the host is a very nice person, speaks good English and Nataša who takes care of everything was always very helpful. All apts have a nice view on the bay. Good breakfasts served 10 min away from the apartment in a restaurant with a lovely sea view.
    Oliver
    sk

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    31. srpnja 2017.

    Clever choice !

    4nights at Villa Lisica is too short time :)
    Breakfast was really tasty, with the family atmosphere, really good start of the day. Plenty possibilities for bathing on several beaches nearby. View from the balcony is awesome, surrounding of the villa is calm, ideal for families, in case of need for rush it is close to the centre of Petrcane by walk.
Učitavanje recenzija