Hodnocení

7,8
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
7,2
Pohodlí
7,4
Poloha hotelu
8,9
Zařízení
7,1
Personál
8,4
Poměr ceny a kvality
7,8

Hodnocení

    Jiří
    cz

    Průměrné hodnocení

    5,4
    12. září 2017
    Prakticky všude mimo turistickou zónu neuvěřitelný bordel, skládky a odpadky. To asi není Chr., to je horší cikánov...bez ohledu , zdali jde o pobřeží nebo vnitrozemí....polocivilizace.. Na pobřeží už nikdy, snad jen na ostrovy.
    1. snídaně vítací, pak průměr az podprůměr. Ubytování i poloha pěkné, jen okolo resort a solidní místa na koupání obehnána pro resort. Tak pláž neexistuje, beton a kamení. Vybavení kuchyňky bída, chybí vlastně vše mimo hrnců..
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,1
    2. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Iva
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    30. července 2017
    Vše bylo OK.
    Fajn snídaně v restauraci s výhledem na moře. Obsahově spíš jednodušší, objemově zcela dostačující.
    cz

    Průměrné hodnocení

    4,2
    4. července 2017

    Ubytování nikdy více! Restauraci vřele doporučujeme.

    Ubytování. Po příjezdu jsme upozornili že chybí hrnečky talíře lžíčky ty dodali ale konvice vůbec tupý nůž nakonec jsme si koupily svůj, světlo v 2 ložnici nesvítilo zásuvka rozbytá na postely prasklý rošt klima by potřebovala vyčistit satelitní programy nikdy ušmudlané staré dveře asi z kontejneru z polovic natřené mravenci v koupelně prasklé prkýnko pokazil se bojler takže 4 dny studená voda zrezlé kapající kohoutky lednička možná do karavanu 1/4 melounu a hotovo plastové dveře okna by potřebovala seřídit vchodové dveře nešli zavřít když foukal výtr tak to bylo jak na dělostřeleckém cvičení.Do restaurace 500m leda po moři reálně něco kolem kilometru.Česky trochu uměla majitelka restaurace jinak nikdoještě že jsme měli překladač. Ubytování měla na starosti dcera majitelů a to je chyba. Raději pod stan.
    Excelentní jídlo, maxi porce, velice milý, ochotný a příjemný personál restaurace paní majitelka (mama) se k nám chovala jako k vlastním. Hezké prostředí resaurace. Mnohokrát jsme dostali pití a nějakou dobrotu (např. smažené krevety) zdarma. Přibrali jsme aspň 5kg.Naši restauratéři se majico učit. Rozumné ceny většinou nižší než v okolí a ještě sleva10 procent pro ubytované. Prustě doporučujeme. Čisté moře.
    Karel
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    25. června 2017
    Líbilo se.
    Sabina
    se

    Průměrné hodnocení

    7,1
    16. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Marian Diana
    ro

    Průměrné hodnocení

    9,2
    7. září 2017
    I would have liked to have warm water in the shower
    excellent location, quiet, relaxing
    Mislav Žabčić
    hr

    Průměrné hodnocení

    10
    4. září 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Bas_88
    nl

    Průměrné hodnocení

    8,3
    1. září 2017

    Only spent two nights but would have no problem staying much longer. Great place!

    It wasn't immediately clear where we could pick up the key to the apartment but a quick search on the phone solved it.
    Comfortable, spacious air-conditioned room with a great balcony and view. Breakfast is served at Konoba Liburna, a restaurant on a 10 minute walk away. It's relatively simple but tasty. Owner even offered to pack our breakfast for on the way when we departed. I recommend the same restaurant for dinner as the food is great then as well!
    MIRELA
    ro

    Průměrné hodnocení

    8,3
    16. srpna 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Marcin
    pl

    Průměrné hodnocení

    4,2
    10. srpna 2017

    Poorly managed apartment, horrible breakfast

    Poorly managed property. Everything is worn out, horrible towels, equipment for kids are in so bad conditions that I assume that it's even dangerous for kids. Air conditioning was the only equipment that worked fine. The apartment is dirty, we have even ordered cleaning and guess what - bed sheets and towels were replaced but the floor wasn't even wiped... Apartment owner also owns the restaurant where breakfast is served. Again location is perfect but It's also poorly managed - just have a look how disgusting toilets are... Breakfast was the worst possible. You basically get fried bread(!) pate, jam and poor coffee. My kids didn't want to eat is obviously so they only got hot chockolate... and got ended up with serious belly problems because of unfresh milk! Finally - I asked 3 times of the invoice and haven't received it. We enjoyed holidays in Croatia anyway, as nature, weather, and restaurants were great, but I would rather sleep in a tent than in this apartment.
    Spectacular view from balcony - the sea is just a few meters from the building. Air conditioning really worked what is useful in Croatia.
    Adam
    pl

    Průměrné hodnocení

    10
    8. srpna 2017
    Sanja the host is a very nice person, speaks good English and Nataša who takes care of everything was always very helpful. All apts have a nice view on the bay. Good breakfasts served 10 min away from the apartment in a restaurant with a lovely sea view.
    Oliver
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    31. července 2017

    Clever choice !

    4nights at Villa Lisica is too short time :)
    Breakfast was really tasty, with the family atmosphere, really good start of the day. Plenty possibilities for bathing on several beaches nearby. View from the balcony is awesome, surrounding of the villa is calm, ideal for families, in case of need for rush it is close to the centre of Petrcane by walk.
    Marijn
    nl

    Průměrné hodnocení

    8,8
    25. června 2017
    Great restaurant!
    Hannah
    gb

    Průměrné hodnocení

    9,6
    12. června 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Marcel
    ie

    Průměrné hodnocení

    8,8
    11. června 2017

    Blue water beauty

    Mosquitos...maybe some form of repellent system...or more drinks needed...
    Lovely area, beautiful tranquillity during the week days
    Dean
    hr

    Průměrné hodnocení

    9,6
    29. května 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    au

    Průměrné hodnocení

    6,2
    24. května 2017

    View terrific

    VIEW AND SEA FOR SWIMMING
    Michaela
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    18. května 2017
    WiFi connection was not so awesome
    Awesome host and great communication. Good service for the price.
    kirsti
    gb

    Průměrné hodnocení

    9,2
    14. května 2017

    made our silver wedding anniversary very special indeed

    the location is stunning and the perfect peaceful get away from it all. the breakfasts at konoba liburna were really nice and we ate there every night aswell. did not have a bad meal the entire night. all staff are really friendly and helpful. nothing is too much trouble. we have a new croatian family and will go back again without a doubt
Načítaní hodnocení